Ook dit jaar weer Dialogue Summerschool en Summercoaching

De zomerperiode is bij uitstek geschikt om te werken aan uw persoonlijke ontwikkeling. We hebben ook dit jaar weer een aantal trainingen uit ons aanbod gekozen, die we tijdens de zomerperiode extra voordelig aanbieden.
Uw vakantie hoeft dus geen spelbreker te zijn.​

Aanbieding
Maak nu gebruik van onze zomerse korting en betaal voor de opleiding Gespreksleider intervisie slechts € 995,- in plaats van € 1.295,-.
De prijs voor de Patroonscursus bedraagt in de zomer € 575,- in plaats van € 695,-.
De prijs voor de Mediationopleiding Intensive bedraagt in de zomer € 3.995 in plaats van € 4.975.

Summercoaching
Ook hebben we van 20 juni tot 20 september een speciaal aanbod Summercoaching. Hieronder hebben wij 3 verschillende pakketten samen gesteld.

Young Professional Zomerpakket

 • 1-daagse training
 • BarOn EQ-i test
 • 3 coachgesprekken
 • € 995,=

Hoe zeg je ‘nee’ en bepaal je je eigen koers (hoewel je gevoelsmatig echt niet kan weigeren …)? Hoe haal je de beste versie van jezelf naar boven en positioneer jij jezelf vanuit je eigen kracht? Hoe houd je overzicht en focus in stressvolle situaties, bij druk van bovenaf en/of vanuit de klant?

Het Young Professional Zomer Pakket helpt je om rustig te blijven onder (tijds)druk, om focus te houden, om je zichtbaarheid te vergroten binnen de organisatie en om je te profileren.

Kies in het Young professional Zomer Pakket uit de training Persoonlijke Effectiviteit/Timemanagement of uit de training
Personal Branding en breng je skills naar the next level. Veel Young Professionals gingen je voor en met dit op maat gemaakte pakket geef jij jouw persoonlijke ontwikkeling gegarandeerd een enorme boost.

Dialogue werkt met kleine trainingsgroepen met veel persoonlijke aandacht. Ervaren, deskundige trainers. High impact learning, inspirerende locatie, persoonlijke aanpak en gastvrijheid.

De combinatie van de Emotionele Intelligentie test – die laat zien waar jouw ontwikkelpunten liggen op het gebied van Effectief Leiderschap – en de drie individuele coachgesprekken maakt het YP Zomer pakket tot een krachtige stap in jouw carrière. Sterker en krachtiger terug op kantoor!

Interesse? Bel dan naar 035 5411844 of mail naar opleidingen@dialoguebv.nl

Carrière Zomerpakket

 • 1-daagse training
 • EQ-i test
 • Vier coachgesprekken
 • € 1.495,-

Hoe ga je om met ‘slimme’ onderhandelingstactieken van je gesprekspartner? Hoe herken je onderhandelingsstijlen en weet je wat jouw persoonlijke voorkeurstijl is (én wat jouw triggers zijn)? Hoe neem je de ander mee in jouw verhaal en hoe zet jij jouw verhaal kracht bij? Hoe zorg je ervoor dat de ander jouw verhaal herinnert en dat je overtuigend overkomt?

Het Carrière Zomer Pakket helpt je om effectief en zelfverzekerd te onderhandelen en om op een overtuigende en authentieke wijze je verhaal over te brengen zodat het goed herinnerd wordt.

Kies in het Carrière Zomer Pakket uit de training Harvard Onderhandelen of uit de training Storytelling en positioneer jezelf authentiek en overtuigend. Geen poespas maar effectief en krachtig.

Dialogue werkt met kleine trainingsgroepen met veel persoonlijke aandacht. Ervaren, deskundige trainers. High impact learning, inspirerende locatie, persoonlijke aanpak en gastvrijheid.

De combinatie van de Emotionele Intelligentie test – die laat zien waar jouw ontwikkelpunten liggen op het gebied van Persoonlijk Leiderschap – en de vier individuele coachgesprekken maakt het Carrière Zomer pakket tot een stevige ontwikkelingsstap. Overtuigend terug op kantoor!

Interesse? Bel dan naar 035 5411844 of mail naar opleidingen@dialoguebv.nl

Senior Professional Zomerpakket

 • 2-daagse training
 • MMI-drijfveren test
 • 4 coachgesprekken
 • € 1.895,-

Wilt u meer waarde toevoegen in lastige gesprekken of in precaire besluitvormingsprocessen?
Wilt u het denken en handelen meer vanuit belangen in plaats vanuit standpunten laten verlopen?
Wilt u uw onderhandelings,- en bemiddelingsvaardigheden vergroten en emoties leren reguleren?
Wilt u als gespreksleider intervisie werken aan de persoonlijke professionaliteit en kwaliteit van uw beroepsgroep?
Wilt u gesprekstechnieken, intervisiemethoden en het procesverloop van een intervisie leren beheersen?

Het Senior Professional Zomer pakket helpt u om in lastige gesprekken (conflict)patronen te doorbreken en zorg te dragen voor effectieve communicatie en besluitvorming en om met gedegen gesprekstechnieken en methoden zorgvuldig een overleg te begeleiden.

Kies in het Senior Professional Zomer Pakket uit de training Bemiddelings- en Mediationvaardigheden of uit de training Gespreksleider Intervisie en bekwaam u in een korte periode tot een stevige gesprekspartner cq. intervisiebegeleider.

Dialogue werkt met kleine trainingsgroepen met veel persoonlijke aandacht. Ervaren, deskundige trainers. High impact learning, inspirerende locatie, persoonlijke aanpak en gastvrijheid.

De combinatie van de MMI-drijfveren test – uw drijfveren worden blootgelegd en u leert inzien waarom mensen in uw omgeving reageren zoals ze doen en waarom dat soms in de weg zit – en de vier individuele coachgesprekken maakt het Senior Professional Zomer pakket tot een berg van inzicht wat uw leven een stuk makkelijker kan maken.
Geïnspireerd terug op kantoor!

Interesse? Bel dan naar 035 5411844 of mail naar opleidingen@dialoguebv.nl

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op onze mooie locatie in Bussum.

Bart Smits
Functie: Senior opleidingsmanager

Doe het professioneel, pro-actief, persoonlijk, positief en met passie, of doe het niet!