Ontwikkeling Dialogue

Sinds oktober 2018 heeft Dialogue een nieuwe algemeen directeur, Erik van der Meulen. Erik is een ervaren ondernemer en interimmanager die aan de wieg heeft gestaan van diverse bedrijven binnen de PoweredByMeaning groep.

Erik werd in september 2017 als adviseur aangetrokken om samen met Monique de groeiambitie voor Dialogue verder vorm te geven. Voor Erik voelt het als een logische stap om na al enige tijd als externe betrokken te zijn geweest, nu de eindverantwoordelijkheid ter hand te nemen en leiding te geven aan de organisatie.

Erik neemt de dagelijkse leiding over van Monique van de Griendt, die zich binnen Dialogue zal concentreren op het ontwikkelen van nieuwe producten en markten. Daarnaast blijft Monique haar consultancy rol voor Dialogue vervullen en haar eigen cliënten adviseren.

De vraag naar hoogwaardige en praktijkgerichte soft skills en zorgvuldige conflictoplossing neemt toe. Het is onze ambitie om onze positie binnen de juridische wereld, de accountancy, de zorg en het onderwijs nog verder uit te bouwen. Daarnaast zullen wij blijven inspelen op de toenemende behoefte aan brede ontwikkeling van professionals in het algemeen.

Erik van der Meulen
Functie: Directeur

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.

– Mark Twain