Opoen t

Onze mensen

Kim Richel

Mensen boeien me mateloos

Tijdens mijn vorige baan als jurist besloot ik een mediationopleiding te volgen en vanaf dag één wist ik; dit wordt mijn toekomst. Dat heeft geleid tot een carrièreswitch waar ik nog elke dag dankbaar voor ben.

Ik werk voor Dialogue als mediator, vaardighedentrainer, (conflict)coach en consultant op het gebied van conflictmanagement in organisaties. Wat deze functies gemeen hebben is dat ik altijd met mensen (samen)werk en dat het over conflicten gaat. De ontwikkeling van anderen (en van mijzelf) is hier altijd onderdeel van. Het werken met mensen vanuit deze verschillende rollen en in verschillende situaties is een verrijking en vormt een bron van inspiratie. De combinatie van de juiste vaardigheden, mijn kennis van de dynamiek van conflicten, het begrijpen wat er tussen mensen kan ontstaan en hoeveel impact dat heeft op hun leven, biedt mij de mogelijkheid om hen te begeleiden en te helpen om hun eigen conflict op te lossen. Het is mijn doel om mensen weer in gesprek te krijgen, dat het conflict als een gezamenlijk probleem ervaren wordt waar zij vervolgens gezamenlijk een oplossing voor willen vinden. Met als resultaat dat zij het conflict achter zich kunnen laten en zich weer op hun eigen toekomst richten.

Het overdragen van deze kennis als trainer, coach of consultant - en de wisselwerking die daarbij met anderen ontstaat - zorgt voor meer kennis, voldoening en houdt mij scherp.

CV Kim Richel

Wat anderen zeggen:

Kim is nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in anderen. Haar intentie om te willen helpen, zonder oordeel, zorgt voor een veilige open sfeer waardoor zij in haar werk resultaat behaalt. Zij is duidelijk over wat men van haar mag verwachten en ook over wat zij van hen verwacht. Kim is analytisch sterk en weet snel tot de kern van wat er speelt te komen.

t