Opoen t

Onze mensen

Imke Blatter

Iedere coachee heeft een eigen verhaal, een eigen vraag, eigen kwaliteiten en opgaven. Coaching is daarom altijd maatwerk.

Als coach, trainer en intervisiebegeleider ondersteun ik teams en individuen bij ontwikkelvragen en doelen op het gebied van communicatie en samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, loopbaanvragen en werkgeluk, stressbehendigheid en preventie van burn-out. Mijn aanpak is eclectisch, pragmatisch en doelgericht. Dat betekent doen wat werkt voor de persoon met wie ik werk.

Dialogue heeft een sterke verbinding met de juridische wereld en het werken met juristen ligt mij goed. Mijn loopbaan ben ik gestart als advocaat bij Stibbe. Daarna ben ik achtereenvolgens werkzaam geweest als consultant werving en selectie van juristen en hoofd recruitment bij Houthoff Buruma. 

Om mij als coach te professionaliseren heb ik coachingsleergangen bij De Baak en de 3 jaar durende opleiding tot Master Coach en Master Counselor gevolgd aan het Europees Instituut voor Coaching en Counseling. Voordat ik in 2014 in dienst trad bij Dialogue, heb ik drie jaar als zelfstandig coach gewerkt. Ik ben aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en erkend gespreksleider intervisie (geregistreerd bij de Algemene Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten voor de kwaliteitstoetsen). 

CV Imke Blatter

Wat anderen zeggen:

Imke kan als coach heel goed de kern raken van hetgeen er speelt en leeft bij de ander. Ze beschikt over een natuurlijke rust, is analytisch sterk, integer en houdt oog voor de praktische toepasbaarheid: dat maakt haar tot een fijne en professionele gesprekspartner. Ze bezit het talent om wat ingewikkeld lijkt te vereenvoudigen en overzichtelijk te maken. Doelgericht en met beide benen op de grond, een coach die doorpakt en haar cliënten kundig begeleidt naar de voor hen gewenste resultaten.Als trainer is Imke rustig en beheerst en weet door goed te luisteren in te spelen op de behoefte van een groep. Het gevolg: op een heel authentieke wijze weet zij maatwerk te leveren.

t