Opoen t

Onze mensen

Imke Blatter

Iedere coachee heeft een eigen verhaal, een eigen vraag, eigen kwaliteiten en opgaven. Coaching is daarom altijd maatwerk.

Ik richt mij op individuele coaching en teambegeleiding van hoogopgeleide professionals in de zorg en advocatuur, bij ontwikkelvragen en doelen op het gebied van communicatie en samenwerking, leiderschap, carrière, innerlijke groei, loopbaankeuzes, persoonlijke effectiviteit, stress, timemanagement en vitaliteit. Mijn aanpak is eclectisch, pragmatisch en doelgericht. Dat betekent doen wat werkt voor de persoon met wie ik werk.

Na het afronden van mijn rechtenstudie ben ik begonnen als advocaat bij Stibbe. Daarna heb ik achtereenvolgens vijf jaar als consultant werving en selectie van juristen, zes jaar als hoofd recruitment bij Houthoff Buruma en drie jaar als coach en counselor vanuit mijn eigen praktijk gewerkt.

Om mij als coach te professionaliseren heb ik coachingsleergangen bij De Baak en de drie jaar durende opleiding tot Master Coach en Master Counselor gevolgd aan het Europees Instituut voor Coaching en Counseling.

CV Imke Blatter

Wat anderen zeggen:

Imke kan als coach heel goed de kern raken van hetgeen er speelt en leeft bij de ander. Ze beschikt over een natuurlijke rust, is analytische sterk, integer en houdt oog voor de praktische toepasbaarheid: dat maakt haar tot een fijne en professionele gesprekspartner. Ze bezit het talent om wat ingewikkeld lijkt te vereenvoudigen en overzichtelijk te maken. Doelgericht en met beide benen op de grond, een coach die doorpakt en haar cliënten kundig begeleidt naar de voor hen gewenste resultaten. Als trainer is Imke rustig en beheerst en weet door goed te luisteren in te spelen op de behoefte van een groep. Het gevolg: op een heel authentieke wijze weet zij maatwerk te leveren.

t