Opoen t

Onze mensen

Elodie Carmiggelt

Als je je doel niet bereikt, verander je aanpak maar niet je doel

Ik werk bij Dialogue als opleidingsmanager van de Beroepsopleiding Advocaten, trainer en coach. Door me te verplaatsen in mijn doelgroep, met aandacht te luisteren en door te vragen kom ik op nieuwe ideeën. Deze maak ik concreet en laat ik terugkomen in het ontwerp van een training of een opleiding.

Met behulp van digitale en didactische toepassingen zorg ik voor de juiste afwisseling in het programma en de juiste afstemming met de leerstijlen van mensen. Naast het ontwikkelen van het blended vaardighedenonderwijs voor de Beroepsopleiding Advocaten, ontwikkel ik ethiekprogramma’s en ontwerp ik digitale leeromgevingen. Tijdens de trainingsdagen gebruik ik de kracht van groepsdynamiek als bron om mensen en organisaties wendbaar te maken. Ik creëer graag nieuwe toepassingen, energizers en leermethoden zodat de energie hoog blijft en de deelnemers persoonsgericht kunnen leren.

Mijn achtergrond is arbeids- en organisatiepsychologie. Daarnaast heb ik me ontwikkeld in vaardigheden die zakelijk breed inzetbaar zijn zoals: mediation, coaching, intervisie gespreksleider en als assessor van persoonlijkheidstesten (Motivational Insights, Belbin, Big 5).

CV Elodie Carmiggelt 

Wat anderen zeggen:

Vastgeroeste ideeën zijn niet veilig bij haar. Als je denkt dat alle kanten van een probleem belicht zijn, vraag dan naar Elodie. Ze is scherp, enthousiasmerend en uitdagend.

t