Opoen t

Onze mensen

Ellen van Gestel

Mooi als mensen in een mediation elkaar weer echt gaan zien en samen het negatieve in iets positiefs weten om te zetten.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als jurist. Naast de juridische inhoud heeft de dynamiek van conflicten mij altijd bijzonder geboeid. Wat maakt dat een conflict ontstaat? Wat drijft partijen nu werkelijk?

Sinds 2006 ben ik Registermediator en treed ik op als bemiddelaar bij arbeidsconflicten, samenwerkingsproblemen, maatschaps- en bestuursconflicten. Ik doe dat met name in de zorg. Daarnaast houd ik me ook bezig met familymediation. Voor de Mediation Basisopleiding en voor diverse trainingen op het gebied van conflictvaardigheid ben ik docent. Ook adviseer en begeleid ik organisaties op het gebied van teambuilding en intervisie. Daarnaast ben ik mediator voor de rechtbank Amsterdam en ben ik lid van de Vereniging Mediators in de Gezondheidszorg.

Het is zo mooi als mensen in een mediation elkaar weer echt gaan zien en samen het negatieve in iets positiefs weten om te zetten. Dat geeft energie en inspiratie.

CV Ellen van Gestel

Wat anderen zeggen:

In diverse functies binnen de juridische dienstverlening en als mediator heeft Ellen in loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan bij het begeleiden en mediaten van een breed scala aan conflicten. Haar scherpe analytische blik, oplossingsgerichte stijl en persoonlijke, ontspannen benadering maken dat zij haar cliënten in een duidelijk, veilig en helder kader kan laten werken aan oplossingen

t