Opoen t

Onze mensen

Elke Vroemen

Kwetsbaarheid is de beste manier om van je potentieel gebruik te maken en echte verbindingen met anderen aan te gaan.

In verbinding zijn en echt contact maken, dat drijft mij. Je hebt anderen simpelweg nodig om je doelen te behalen. Samenwerken en conflicten horen daarbij. Iedereen is anders, iedereen heeft andere behoeften en een andere beleving. Mensen begeleiden in de samenwerking of naar een gezamenlijk gedragen oplossing en mensen conflictvaardiger maken (en daarmee ook de organisatie) geeft mij veel voldoening. Een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van anderen en daarmee ook aan de kwaliteit van een organisatie geeft mij veel energie. Ik ben ervan overtuigd dat je je vak pas goed kunt uitoefenen én gemotiveerd en betrokken kunt bijdragen aan de ambitie van je organisatie, als je de tijd neemt voor reflectie. Zelfinzicht is van groot belang. Het stimuleren van mensen om hiermee aan de slag te gaan zie ik als een mooie uitdaging.

Ik startte mijn loopbaan als advocaat en werd al snel gegrepen door de dynamiek tussen de verschillende actoren in het juridisch proces en de dynamiek van het conflict. Daarna heb ik als opleidingsmanager/ consultant in de juridische sector op individueel en organisatieniveau geadviseerd over opleiding en ontwikkeling. Ook in deze rol werd ik gegrepen door het effect en de impact van conflicten binnen organisaties en teams én het belang van duidelijke communicatie. Ik besloot van mijn drijfveer mijn werk te maken. De combinatie van advocatuur en consultancy binnen de zakelijke dienstverlening maakt dat ik voor een oplossingsgerichte procesaanpak sta en soepel tot de kern kom.

Als mediator houd ik mij bezig met conflicten in brede zin, met het accent op samenwerkings-, zakelijke - en arbeidsconflicten. Ook treed ik op in meer persoonlijke conflicten tussen bijvoorbeeld buren en familieleden. Daarnaast ben ik trainer en opleidingsmanager voor de Mediationopleiding van Dialogue en geef ik diverse vaardigheidstrainingen, onder andere in en voor de Beroepsopleiding Advocaten.

CV Elke Vroemen

Wat anderen zeggen:

Elke zet haar spontaniteit, openhartigheid, nieuwsgierigheid en creativiteit in en zorgt daarmee voor een transparante en veilige sfeer. Elke is oprecht geïnteresseerd en heeft de gave gemakkelijk en vlot contact te maken. Haar (organisatie)sensitiviteit en analytisch vermogen maken dat ze snel tot de kern van het probleem komt. Ze is gedreven en resultaatgericht.

t