Opoen t

Onze mensen

Bart Smits

Doe het professioneel, pro-actief, persoonlijk, positief en met passie, of doe het niet!

Sinds 2014 werk ik bij Dialogue. Als senior opleidingsmanager ben ik verantwoordelijk voor ‘het trainingshuis’ en de daaraan gerelateerde operationele aangelegenheden.

Vanuit mijn operationele rol sta ik middenin de organisatie. Mijn kracht hierbij is het binden en verbinden van de collega's, waarbij ik professionaliteit en mijn ‘hands-on mentaliteit,’ voorop stel.

Mijn carrière ben ik begonnen bij ABN AMRO. Hier heb ik vele jaren als vestigingsmanager gewerkt. Samen met een team de lokale markt bedienen was daarbij het doel.

In 2011 besloot ik een overstap te maken naar de wereld van training, advies en ontwikkeling. Ik ben gestart bij een trainings- en adviesbureau dat zich richt op verandermanagement. In 2014 heb ik de stap richting Dialogue gezet. Een bedrijf met veel potentie en met groeiambitie.

Wat anderen zeggen:

Bart staat voor gedreven; een harde werker die oog heeft voor het geheel. Hij is commercieel sterk, betrouwbaar, open en eerlijk.  Weet feilloos wat bij onze relaties leeft en kan als geen ander de perfecte match maken tussen cliëntbehoefte en de Dialogue-professional die daarbij past.

t