Een conflictvaardige organisatie
is een financieel gezonde organisatie

Mediation en conflictmanagement

Update i.v.m. het coronavirus: we bieden alle mediationbijeenkomsten die tot 6 april gepland staan, per direct online aan. We hebben goede ervaringen met video-mediation. Interesse? Bel 035-541 18 44, stuur een e-mail of kies direct uw mediator.

Wij zien een gezonde en veilige cultuur als strategie. Want wie energie, tijd en geld kwijt is aan interne onrust, is in de buitenwereld minder effectief. Dat is in het kort waarom Dialogue mediation en conflictmanagement als een integraal onderdeel ziet van een succesvolle organisatie. Daarnaast is positiviteit simpelweg een belangrijke waarde voor Dialogue. We houden van een goede sfeer en toekomstbestendige relaties tussen mensen. Daarom willen wij organisaties conflictvaardiger maken.

Uiteraard is voorkomen van een conflict beter en goedkoper dan genezen. Mocht het toch tot een geschil komen en mediation nodig zijn, dan kunt u direct een beroep doen op de ervaren mediators van Dialogue.

Mediation als mogelijkheid

Bij Dialogue weten we ook dat conflicten vaak het symptoom zijn van dieper liggende oorzaken in een organisatie. Zoals je een crisis als kans kunt zien, is een conflict en mediation ook een mogelijkheid tot leren, groei en optimalisatie van bedrijfsprocessen of klantrelaties. Wij streven daarom altijd naar een win-winsituatie en het voorkomen van het herhalen van conflicten in de toekomst.

Neem contact met ons op voor onze diensten op het gebied van mediation en conflictmanagement:

Ellen van Gestel
Functie: ConsultantMediatorTrainer

Mooi als mensen in een mediation elkaar weer echt gaan zien en samen het negatieve in iets positiefs weten om te zetten.