Wij ontwikkelen door!

In de strijd tegen het coronavirus worden er tot 1 juni 2020 geen bijeenkomsten – en daarmee geen fysieke trainingen en opleidingen – meer georganiseerd. Maar onze coachings, mediations en intervisiebijeenkomsten gaan gewoon door! Daarvoor maken we gebruik van een videoverbinding. Dialoog betekent voor ons verbinding, samenspraak, een goed gesprek en echt contact. En dat bieden we je op deze manier ook online.download hier ons online aanbod

Wij denken dat de komende periode, waarin de maatschappij noodgedwongen vertraagt, waardevol kan zijn voor reflectie en persoonlijke ontwikkeling. En juist nu is het nog belangrijker dat organisaties zich richten op het welzijn en de ontwikkeling van hun mensen. Daarom werken we hard aan de ontwikkeling van een online variant van onze meest populaire trainingen en opleidingen. Houd onze website in de gaten voor het actuele aanbod.

Trainingen en opleidingen zomer en najaar 2020

Je kunt je ook met een gerust hart alvast aanmelden voor fysieke trainingen en opleidingen die in de zomerperiode en het najaar plaatsvinden. Wij hebben onze annuleringsvoorwaarden aangepast zodat je kosteloos kunt annuleren of wijzigen.

Vragen?

Heb je vragen over onze maatregelen, neem dan contact met ons op via 035 – 541 18 44, of stuur een e-mail aan info@dialoguebv.nl.

We wensen iedereen een zorgzame tijd in goede gezondheid!