Incompany & Maatwerk

Incompany trainingen

 

Als meerdere mensen binnen de organisatie eenzelfde leervraag of leerbehoefte hebben, dan is een Incompany training zeer geschikt. Al onze trainingen in de open inschrijving, zoals de patroonscursus, gespreksleider intervisie, onderhandelen en ethiek en integriteit bieden we ook incompany aan.

 

De locatie van de incompany training bepalen we samen. De training kan op jouw kantoor plaatsvinden, op onze locatie in Bussum of op een andere inspirerende plek.

 

 

Maatwerk trainingen

 

Dialogue ontwikkelt trainingsprogramma’s op maat voor jouw team, afdeling of organisatie. Bij een maatwerk training ontwerpen we samen een programma dat geheel is toegespitst op de ontwikkelbehoefte van jouw organisatie en de mensen die daar werkzaam zijn. Op basis van persoonlijke ontwikkelbehoeftes, team- of organisatievraagstukken bepalen we samen hoe we een traject gaan vormgeven.

 

Wij kunnen je ook adviseren en begeleiden bij het opzetten of herinrichten van een eigen opleidingshuis of academy. Een coherent opleidingsprogramma met een heldere rode lijn en interactie tussen de verschillende programmaonderdelen versterkt het rendement van alle ontwikkelingsactiviteiten. Je kan ons inschakelen voor:

 

1. Analyse van de opleidingsbehoefte

2. Ontwerpen opleidingshuis

3. Organiseren en inrichten van de academy

4. Ontwikkelen van de content van de academy

5. Uitvoeren van de trainingen en programma’s in de academy

6. Jaarlijks beheer en onderhoud


 


 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze maatwerk trainingen voor organisaties van juristen of over het opzetten van een eigen academy? Neem dan contact op met Carole Huntjens via chuntjens@dialoguebv.nl of bel ons op 035 - 54 11 844.