Inspiratiebijeenkomst Van debat naar dialoog

Afgelopen donderdag (8 maart) hebben wij onze inspiratiebijeenkomst gehouden op de prachtige locatie van deMess in Naarden Vesting. En inspirerend was het.

Monique van de Griendt opende de avond, waarna Gerben Welling (adviseur, mediator, bestuurder en actief in de PvDA) al snel het stokje overnam. Heeft u de avond helaas moeten missen, maar bent u wel nieuwsgierig naar de strekking van de avond? U kunt het verhaal van Gerben hier teruglezen.

Na dit betoog was het tijd voor de eenakter Go Vote van Nathan Vecht door Keijser & Does.
Twee vrijwilligsters bestieren samen een stemlokaaltje. Alles verloopt naar wens. Tot een jongeman in het stemhokje er – letterlijk en figuurlijk – niet meer uitkomt. In de hoop dat hij voor sluitingstijd nog een keuze zal maken, voorzien ze hem van ongevraagd advies. Dan blijken de dames niet alleen diametraal tegenover elkaar te staan, ze zijn het tot overmaat van ramp ook nog met zichzelf oneens.

Als afsluiting van de avond werd er onder het genot van een drankje en een hapje verder over het thema gediscussieerd. Wij blikken terug op een mooie bijeenkomst!