Hoofd Marketing en Communicatie

Ben jij ons nieuwe Hoofd Marketing en Communicatie (minimaal 32 uur)?

Dialogue is op zoek naar een ondernemend, creatief en commercieel Hoofd Marketing en Communicatie, die de organisatiedoelstellingen naar een meer dan goede marketingstrategie kan vertalen. Dialogue is een managementadvies- en trainingsbureau op het gebied van soft skills, leiderschapsontwikkeling en samenwerken voor professionals. Met een team van gedreven consultants helpen wij mensen, teams en organisaties met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Samen met het CPO (onderdeel van de Radboud Universiteit te Nijmegen) verzorgen wij ook de Beroepsopleiding Advocaten.

De functie
Als Hoofd Marketing en Communicatie houd je je bezig met het bedenken en opzetten van wervende campagnes die onze naamsbekendheid vergroten. Je zet de perfecte combinatie van offline en vooral online communicatiemiddelen in, zoals content marketing, advertising, social media en e-mail automation. SEO en SEA kennen dan ook geen geheimen voor je.

Je waakt proactief en reactief over de kwaliteit van alle interne en externe communicatie. Natuurlijk zorg je dat deze in overeenstemming is met de Dialogue-waarden.

Typische taken van ons nieuwe Hoofd Marketing en Communicatie zijn:
• Opstellen van marketingplannen en de marketingagenda.
• Schrijven van (web)teksten en persberichten.
• Samenstellen van nieuwsbrieven en andere (social) media-uitingen voor onze doelgroepen.
• Leiden van creatieve bijeenkomsten ten behoeve van nieuwe campagnes en acties.
• Rapporteren aan de directie over alle marketingactiviteiten en behaalde resultaten.
• Onderhouden van contact met onze strategische partners en de pers.
• Aansturen van een klein marketing- en communicatieteam.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent strategisch sterk, professioneel, commercieel en analytisch. Maar óók persoonlijk en passievol. Verder ben je proactief en een echte aanpakker: problemen zijn uitdagingen die je graag oppakt. Natuurlijk is voor jou de klant nog altijd koning.

Als je ook nog aan de volgende eisen voldoet, ben jij gemaakt voor de rol van Hoofd Marketing en Communicatie bij Dialogue:
• Je hebt een HBO/Academisch denk- en werkniveau.
• Je hebt minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van marketing, CRM, customer journey en social media, SEO, SEA, content marketing en e-mail automation.
• Je bent ervaren in het opstellen en uitvoeren van strategische marketing- en communicatieplannen, en advisering.
• Je werkt zelfstandig, stuurt op planning en voert de PDCA-cyclus uit.
• Je kunt mensen enthousiasmeren en complexe concepten in heldere taal presenteren.
• Je bent communicatief en sociaal vaardig en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Ons aanbod aan jou
Je krijgt een veelzijdige en verantwoordelijke baan, die veel van je vraagt maar je tegelijkertijd ook veel biedt. Dialogue is een open organisatie waar veel ruimte is voor je creativiteit en eigen inbreng. Hard werken én plezier maken is ons motto. Ook kun je aan je eigen ontwikkeling werken: als medewerker mag je aan onze eigen opleidingen en trainingen deelnemen. Uiteraard bieden wij je een salaris dat past bij deze mooie en uitdagende functie.

Sollicitatieprocedure
Na de eerste gespreksronde met de HR manager en de directeur, vindt een tweede ronde plaats met andere collega’s. Daarna volgt de beslissing en het arbeidsvoorwaardengesprek.

Solliciteren
Stuur je sollicitatie en uitgebreide CV met foto of filmpje vóór 23 mei 2019 aan Mary Blaauw, mblaauw@dialoguebv.nl, HR manager. Dialogue BV, Lindelaan 10, 1405 AK Bussum I: www.dialoguebv.nl, T: 035-541 18 44

Standplaats
Bussum

B Corp voor duurzaamheid
Bij Dialogue vinden we de impact die ons bedrijf heeft op de maatschappij, het milieu en mensen heel belangrijk; niet alles draait om financiële resultaten. Bij alles wat we doen willen we rekening houden met duurzaamheid. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de wereldwijde B Corporations community. Op dit moment zitten we in het certificeringsproces.

Ook geloven wij in de kracht van diversiteit. Daarom zijn sollicitanten met welke (culturele) achtergrond, overtuiging, huidskleur en talenten dan ook, meer dan welkom bij Dialogue. Samen zorgen wij voor verdere ontwikkeling en ontplooiing. Daardoor kunnen wij ons nog duurzamer verbinden met onze klanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mary Blaauw
Functie: HR-manager

Het is mijn passie om bij te dragen aan de ontwikkeling, professionalisering en groei van organisaties en haar mensen.