Dialogue start met informatieavonden voor de Mediationopleiding en Coachopleiding

Investeer in persoonlijke groei en vaardigheden
Er zijn veel redenen om een mediation of coachopleiding te volgen. Als u wilt gaan werken als mediator of als coach is een opleiding natuurlijk een must. Maar ook voor optimale carrièregroei en persoonlijke ontwikkeling zijn beide opleidingen een goede keuze.

Zo is het voor iedere manager, leidinggevende of begeleider van professionals een must om over coachingsvaardigheden te beschikken en om inzicht te krijgen in de eigen drijfveren en functioneren.

De Mediationopleiding biedt u kennis van conflicthantering en de beschikking over goede bemiddelingsvaardigheden. Dit maakt u reflectiever, conflictvaardiger en sterker in het beïnvloeden.

Informatieavond
Heeft u vragen over deze opleidingen óf wenst u meer informatie te ontvangen? Wij staan u graag te woord tijdens onze informatieavonden. Op deze avonden kunt u al uw vragen aan ons stellen en rechtstreeks kennismaken met enkele trainers. Aanvullend worden er korte workshops georganiseerd op het gebied van coaching en mediation en maakt u kennis met onze werkwijze en werkvormen.

De eerstvolgende avond staat gepland op 19 januari 2017. De informatieavond duurt van 19:00 uur tot 21:00 uur.
Meer informatie of de mogelijkheid tot aanmelden, vindt u hier.