Dialogue ontmoeten?

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk met u in contact te komen en te blijven. Daarom zijn wij aanwezig op verschillende congressen en organiseren wij zelf events.

Morgen (dinsdag 25 september) staan we met een stand op het feestelijke Eeuwcongres ter ere van 100 jaar Advocatenblad. We nemen hier als thema de Implementatie en organisatie van de kwaliteitstoetsen, maar uiteraard kunt u ook voor overige vragen over onze diensten en trainingen bij ons terecht.

Donderdag 27 september gaan we verder met het thema Kwaliteitstoetsen, maar dan in eigen huis. Mocht u hier geen uitnodiging voor hebben ontvangen, maar wilt u hier wel graag bij zijn? Neem dan contact op met Ilka van der Bijl, telefoonnummer 035-541 18 44 of stuur een mail naar ivdbijl@dialoguebv.nl.

Als we iets verder in de tijd kijken zien we een interessante workshop Persoonlijke effectiviteit en leiderschap van onze collega Marc Kraus tijdens het KNB congres. Ook Koning Willem Alexander bezoekt het congres hebben wij vernomen.

In november zijn wij uiteraard weer van de partij tijdens het Jonge Baliecongres (onder andere ook met de Patroon van het jaar verkiezingen, waar de jurering nu van is gestart) en bij het Mediationcongres. Daar echter later meer over.

We zien u graag!

Josina van den Bosch
Functie: MarketingOnline Marketeer

Winners … aren’t those who never fail but those who never quit.