Dialogue Mediationbootcamp

Dialogue helpt mediation op de kaart te zetten tijdens Week van de Mediation
Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juni worden tijdens de Week van de Mediation de belangen gebundeld in de wereld van mediation en komt iedereen die mediation een warm hart toedraagt in actie om mediation op de kaart te zetten. Met als belangrijkste doel u de kracht van mediation als logische eerste stap bij een conflict, te laten ontdekken en ervaren.

Mediation in Nederland
Mediation is nog relatief onbekend in Nederland. Jaarlijks belanden er nu nog 1,7 miljoen conflicten bij de rechtbank in ons land. Mensen zoeken daar de oplossing voor hun probleem. Maar vaak gaat het bij conflicten niet om strikt juridische zaken of een schadevergoeding. Meestal juist om geschonden vertrouwen, behoefte aan erkenning, miscommunicatie, verschillende verwachtingen. In dat soort gevallen is het sneller, effectiever en vaak ook nog eens goedkoper om een neutrale conflictprofessional in te schakelen. Met elkaar om tafel en kijken of je er samen uit kunt komen onder begeleiding van een mediator.

Dialogue en Mediation
Dialogue als mediationprovider en opleider draagt graag haar steentje bij aan het op de kaart zetten van mediation tijdens de week van de mediation.

  • Op maandag 12 juni (Wendy Pekelharing) en vrijdag 16 juni (Ellen van Gestel) verwelkomen wij u graag tijdens onze Mediationbootcamp. Hoe conflictvaardig bent u? Oefen uw conflict- en mediationvaardigheden of kom er achter of mediation iets voor u is.
  • Wilt u liever 1-op-1 met ons praten? Kom dan naar ons inloopspreekuur op woensdag 14 juni tussen 10 en 11 uur. Ellen van Gestel en Marc Kraus staan u graag te woord.

Laat u weten als u komt?
Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan info@dialoguebv.nl of door te bellen naar 035-541 18 44.