Nog beter samenwerken met uw stagiaire!

Nieuw: Opfriscursus patroons

De Nederlandse Orde van Advocaten heeft onlangs de kaders bekendgemaakt voor de vernieuwde patroonscursus. Een van de opvallendste wijzigingen is dat de patroonscursus voor alle patroons verplicht wordt en dat iedere patroon om de drie jaar een opfriscursus moet volgen.

Opfris patroonscursus

De Opfriscursus voor patroons die de NOvA verplicht stelt, kunt u vanzelfsprekend bij Dialogue volgen. Zo zorgen we ervoor dat u ook in 2021 als patroon advocaat-stagiaires kunt blijven begeleiden. In deze opfriscursus kunt u uw begeleidingsvaardigheden verdiepen, voor een (nog) effectievere samenwerking met en aansturing van uw advocaat-stagiaire(s).

Nieuwe eisen NOvA

In maart 2020 heeft het college van afgevaardigden de Wijzigingsverordening beroepsopleiding advocaten (BA2020) vastgesteld. In lijn met deze wijzigingsverordening heeft de NOvA ook de kaders voor de vernieuwde Patroonscursus bekendgemaakt. Om de overgang van de huidige naar de vernieuwde beroepsopleiding soepel te laten verlopen, treedt de Wijzigingsverordening BA2020 pas in werking op 1 oktober 2020. Dialogue biedt nu al de mogelijkheid om te voldoen aan de nieuwe eisen door het aanpassen van de Patroonscursus en het ontwikkelen van de verplichte Opfriscursus. Bekijk ons hele aanbod voor patroons.

Bart Smits
Functie: Senior opleidingsmanager

Doe het professioneel, pro-actief, persoonlijk, positief en met passie, of doe het niet!