Consultant/trainer

12 maart 2019

Ben jij onze nieuwe consultant/trainer (minimaal 32 uur)?

Dialogue wil groeien in 2019. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven consultant/trainer voor minimaal 32 uur per week. Help jij ons om onze groeiambitie te realiseren?

Dialogue is een managementadvies- en trainingsbureau op het gebied van soft skills, leiderschapsontwikkeling en samenwerken voor professionals. Met een team van gedreven consultants helpen wij mensen, teams en organisaties met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Samen met het CPO (onderdeel van de Radboud Universiteit te Nijmegen) verzorgen wij de Beroepsopleiding Advocaten.

Past deze functie bij jou?
Je bent een stevige persoonlijkheid en barst van de energie. Mensen en organisaties versterken en ontwikkelen door je voortdurend als sparringpartner en adviseur te tonen, is jouw passie. Natuurlijk ben je een ervaren consultant en trainer die altijd goede beoordelingen krijgt. Met je eigen, herkenbare stijl maak je een positieve en deskundige indruk op anderen. Samenwerken met kritische, hoogopgeleide professionals gaat jou prima af. Ook kan je als de beste leer- en veranderprocessen op gang brengen en faciliteren. En als je al duurzame relaties met je klanten hebt opgebouwd, is dat helemaal fantastisch.

Wat je gaat doen als consultant/trainer bij Dialogue
• Je benut je netwerk en creëert kansen voor de producten en doelgroep van Dialogue.
• Je bouwt een groep relaties uit tot jouw key accounts, beheert die en zorgt voor preferred suppliership.
• Je draagt bij aan de constante verbetering van de producten.
• Je schrijft white papers en blogs en organiseert bijeenkomsten voor je (potentiële) klanten.
• Je houdt een correcte administratie bij van je eigen salesproces, waaronder e-mailafhandeling, contracten en offertes.
• Je bent declarabel en levert een constante en substantiële bijdrage aan de omzet van Dialogue.

Wat we van jou verwachten
Je bent professioneel, proactief, commercieel en positief. Je hebt passie voor je vak en straalt dat ook uit. Verder heb je aantoonbare affiniteit met de thema’s leiderschap, persoonlijke groei en teamontwikkeling.

Als je ook aan de volgende functie-eisen voldoet, ben jij de perfecte kandidaat om ons team te versterken
• Je hebt een academische achtergrond in een relevante studierichting.
• Je hebt een relevante achtergrond in het werken met hoogopgeleide mensen en hebt visie op het trainen en ontwikkelen van onze doelgroep.
• Ervaring als mediator of coach is een pre.
• Je hebt een sterke commerciële drive, bent resultaatgericht en bent een kei in acquisitie.
• Je hebt een hoge intrinsieke motivatie, een gezonde dosis ambitie en je straalt plezier uit.
• Je kan goed plannen, hebt overzicht en bent organisatorisch sterk.
• Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Je neemt verantwoordelijkheid en bent daarop aanspreekbaar.

Wat jij van Dialogue kan verwachten
Enthousiast geworden over deze afwisselende, zelfstandige functie in een dynamische omgeving? Bij Dialogue leggen we de lat hoog, maar daar krijg je ook veel voor terug. Meewerken aan onze groeiambitie zorgt voor veel ontwikkelmogelijkheden voor jou. Als medewerker van Dialogue kan je deelnemen aan onze eigen opleidingen en trainingen. Uiteraard bieden wij je een salaris dat past bij deze boeiende en uitdagende functie.

Sollicitatieprocedure
Na de eerste gespreksronde met het Hoofd bedrijfsvoering en de HR-manager, vindt een tweede gesprek plaats met de directie en directe collega’s. Ook voer je een opdracht uit. Daarna volgt de beslissing en het arbeidsvoorwaardengesprek.

Solliciteren
Stuur je sollicitatie en uitgebreid cv met foto of filmpje voor 28 maart 2019 naar Dialogue BV, Lindelaan 10, 1405 AK Bussum t.a.v. Mary Blaauw, HR manager, T: 035-5411844, E: mblaauw@dialoguebv.nl, I: www.dialoguebv.nl

Standplaats
Bussum

B Corp: maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bij Dialogue vinden we de impact die ons bedrijf heeft op de maatschappij, het milieu en mensen heel belangrijk; niet alles draait om financiële resultaten. Bij alles wat we doen willen we rekening houden met duurzaamheid. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de wereldwijde B Corporations community.

Ook geloven wij in de kracht van diversiteit. Daarom zijn sollicitanten met welke (culturele) achtergrond, overtuiging, huidskleur en talenten dan ook, meer dan welkom bij Dialogue. Samen zorgen wij voor verdere ontwikkeling en ontplooiing. Daardoor kunnen wij ons nog duurzamer verbinden met onze klanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mary Blaauw
Functie: HR-manager

Het is mijn passie om bij te dragen aan de ontwikkeling, professionalisering en groei van organisaties en haar mensen.