B Corp certificering

B Corp certificering voor Dialogue: ondernemen als een force for good

Met trots delen we met u dat Dialogue sinds april van dit jaar een B Corp gecertificeerde onderneming is. We zijn nu een volwaardig lid van een groeiend internationaal netwerk van bedrijven die een bredere maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en ondernemen als een force for good zien.

Dat is hard nodig. Want we voelen, net als veel van onze klanten, de urgentie van de tijdgeest waarin we leven. Het is een tijd waarin het vertrouwen in instituties afneemt terwijl de gezondheid van de planeet en het sociale weefsel onder grote druk staan. Er moet iets fundamenteel veranderen. Dialogue wil aan die verandering bijdragen en als voorbeeld dienen om ook anderen daartoe te inspireren.

Individuele verantwoordelijkheid nemen

De grootste uitdagingen waar we als samenleving voor staan, kunnen niet worden opgelost door de overheid of non-profitorganisaties alleen. Nauwer samenwerken en meer eigen verantwoordelijkheid nemen als bedrijf zijn nodig, zodat een positieve impact werkelijkheid wordt.

Een nieuwe manier van dienstverlening

We geloven dat je de waarden die je uitdraagt ook echt moet leven. Voor ons is het B Corp lidmaatschap dan ook het begin van een pad naar een nieuwe manier van dienstverlening, met oog voor de impact die ons handelen heeft op de samenleving. De B van B Corp staat voor Beneficial. We streven ernaar dat de benefits van onze inzet niet alleen aan onszelf ten goede komen, maar ook aan de mensen en de wereld om ons heen.

Wat is B Corp?

Carole Huntjens
Functie: Business Developer

Altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden om organisaties en hun werknemers verder te ontwikkelen.