Sophie Keijser

Sophie Keijser werkt als trainingsacteur/co-trainer en laat professionals, zowel in groepen als individueel, hun communicatieve vaardigheden in praktijksituaties en gesprekken oefenen.

Zij voltooide haar Rechtenstudie aan de UvA, werkte jarenlang als jurist, product- en communicatiemanager in het bedrijfsleven en stond daarnaast in haar vrije tijd graag op, voor of achter het podium.

Via Dialogue werd ze een aantal jaren geleden trainingsacteur, een rol waar voor haar alles samenkomt en zij haar ruime bedrijfservaring, kennis van communicatie en enthousiasme voor acteren kan combineren.

Doordat zij de wereld van hoogopgeleide professionals kent en hun taal spreekt, zet ze een situatie snel, herkenbaar en overtuigend neer. Haar heldere feedback in of buiten de rol, helpt een deelnemer om z’n persoonlijke doelen te bereiken.

In haar rol als co-trainer helpt zij desgewenst bij het vaststellen van leerdoelen en het inzetten van werkvormen en trainingsmodellen zowel bij het voorbereiden van een maatwerk training als tijdens een training.

Sophie wordt ervaren als een energieke, flexibele trainingsacteur die mensen enthousiasmeert en op hun gemak stelt. Door zich te richten op de deelnemers en hun leerdoelen, te ‘re-acteren’, mee te bewegen met veranderingen in gedrag, zijn het de deelnemers die in een training centraal staan.