Marit Wisselink

Marit coacht en begeleidt hoogopgeleide professionals bij vragen op het gebied van samenwerken, loopbaankeuzes, persoonlijke effectiviteit, omgaan met stress, preventie van en herstel na burnout, timemanagement en de werk-privé-balans. Ze is opgeleid in coaching en ontwikkelingsgericht coachen bij BGL&partners en in systemisch werken bij Phoenix opleidingen.

Als trainer verzorgt ze diverse trainingen en workshops zoals coachingsvaardigheden voor leidinggevenden, adviesvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en intervisiebegeleiding. Ook is ze docent en coach in de coachopleiding van Dialogue en docent Vaardigheden, mentor en intervisiebegeleider bij de Beroepsopleiding Advocaten.

Haar aanpak is betrokken, respectvol, analytisch en pragmatisch. Ze werkt oplossingsgericht met focus op doen wat werkt en met oog voor de aansluiting bij de werkpraktijk, met veel aandacht voor eigenheid, zelfinzicht en zelfsturing.

Achtergrond
Na haar studie B.A. Business & Management aan New England College en Webster University en haar doctoraal examen Culturele Studies aan de UvA, heeft zij zich toegelegd op marketing-communicatie binnen de culturele sector bij onder meer Het Joods Historisch Museum en Het Nationale Ballet. Ook heeft zij als communicatieadviseur bij verschillende opdrachtgevers in de non-profit sector gewerkt om daarna de overstap te maken naar recruitment als consultant bij USG Capacity.