Marianne Verhagen

Marianne Verhagen is als onafhankelijk en zelfstandig mediator verbonden aan Dialogue. Ze heeft brede ervaring opgedaan in zakelijke en arbeidsrechtelijke kwesties, sinds ze in 2010 is gestart als MfN-registermediator.

Opdrachtgevers profiteren van de combinatie van haar juridische kennis en ruim 30-jarige praktische ervaring in het bedrijfsleven. Marianne wordt door haar opdrachtgevers ervaren als rustig en professioneel. Haar buitenlandse ervaring en talenkennis (Frans, Duits en Engels) komen van pas in internationale kwesties.

Als zelfstandige is zij naast mediator werkzaam als adviseur voor bedrijven en particulieren. Zij adviseert onder andere een arbodienst/re-integratiebedrijf. Ze geeft regelmatig trainingen in dossiervorming en de processen in het kader van de re-integratie van zieke werknemers. Daarnaast treedt zij bij verschillende organisaties op als vertrouwenspersoon.

Marianne startte haar loopbaan in het buitenland en vervolgens in de advocatuur bij Nauta Dutilh. Daarna werkte zij als bedrijfsjurist onder meer bij VNU (Verenigde Nederlandse Uitgeversbedrijven NV) en Rvdb. Aan Rvdb is zij nog steeds verbonden als associate.