Georges Hanot

Georges is Founding Partner van de vanuit België opererende mediation praktijk Con-Sent ADR en Managing Partner van Conessence, dat bedrijven begeleidt in hun groeistrategieën.
Hij heeft ruime internationale ervaring als bestuurder en CEO, zowel in multinational- als MKB-omgevingen. Ook zijn spectrum als mediator is vaak grensoverschrijdend.

Georges gelooft – als ondernemer en als burger – sterk in de kracht van de groep.
Dat geldt wanneer het op verandering en groei aankomt – die zijn een rode draad door zijn ondernemersloopbaan – net zoals bij het voorkomen of oplossen van conflicten. Daarom zijn de basisbeginselen en -waarden die zijn werk als mediator bepalen, in wezen dezelfde als degene die hem doen streven naar ondernemersefficiëntie en duurzame samenwerking. Hij houdt ervan mensen te verbinden, hun overeenkomstige belangen bloot te leggen, en hen te empoweren, zodat ze hun lot in eigen handen kunnen nemen.

Opleiding
Bedrijfseconomie (Groep T, Leuven), Europees handelsrecht (Metropolitan University, London), Mediator in burgerlijke- en handelszaken (Universiteit Gent), Mediator in sociale zaken (Mediation Instituut Vlaanderen), Postgraduaat mediation in bestuurszaken (Katholieke Universiteit Leuven)